Setembre un gran mes per al beisbol.

El mes de setembre ha sigut un gran mes per al beisbol Valencià, dos clubs de la nostra federació s’han proclamat campions d’Espanya, a més la selecció nacional s’ha proclamat campiona d’Europa per segona vegada en la nostra història.

Per ordre cronològic el primer club a proclamar-se campió va ser l’equip Astros de València sub13 que realitze un campionat d’Espanya sub13 impecable sense cedir cap partit, demostrant un alt nivell de joc.

En la fase de grups guanye els seus 3 partits enfront de Wolves, Irabia i Viladecans. Arribant així a jugar la semifinal del torneig enfront de Viladecans Black, aquest partit va ser un espectacle per als amants del beisbol que el van poder seguir en directe en l’estadi de Sant Boi com els que el van poder seguir pel streaming, una vegada van aconseguir la victòria amb un ajustat 1-0 van passar a la final del diumenge que els enfronte a Hercules L´Hospitalet. En la Final Astros de València mostro una vegada més el bon nivell mostrat durant tot el torneig i assoliment alçar-se amb la copa de campió despues de guanyar el partit per 10-2.

Alex Morales va ser guardonat amb l’MVP de l’equip Astros, per la seua gran labor durant tot el torneig.

Esment especial al CBS Antorcha  que va aconseguir la huitena posició.

Yostin Sanchez va ser guardonat amb l’MVP de l’equip Antorcha, per la seua gran labor durant tot el torneig.

Després li arribe el torn al CBS La Isla  que jugava la fase final de la primera divisió nacional a Astúries buscant l’ascens a la SBL.

Durant la fase de grups La Isla va aconseguir guanyar en el seu primer partit a Júnior, perdre el segon partit contra Five Valladolid i guanyar l’ultime partit contra Benameji. Aquests resultats van fer que classificaran com a segons de grup per a jugar la semifinal contra un altre club Valencià que participa en el campionat Tigres de Gandia aconseguint la victòria i classificant-se per a la final.

En la final que es dispute en l’estadi de la Universitat Laboral a Gijón, enfronte als dos millors equips del campionat Five Valladolid i CBS La Isla, un gran partit dominat per dos grans pitchers que es decante per accions puntuals a favor de La Isla, el resultat final va ser de Five Valladolid 1 CBS La Isla 2.

Esment especial per a Tigres de Gandia que aconseguisc la medalla de bronze.

En l’apartat de premis individuals Lowin Sacramento (Isla) va aconseguir l’MVP del torneig, Alfonso Sanchez (Tigres) va aconseguir el Champion Bat i Champion potència, Yulman Ribeiro (Isla) va aconseguir Millor llançador, Franco Sanchez (Isla) va aconseguir campió de carreres anotades i robades i Arlen Cervantes campió de carreres impulsades.

Per ultime i no menys important li arribe el torn a la selecció nacional d’aconseguir l’anhelat titule de campions d’Europa després de molts anys en què s’ha treballat intensament per a aconseguir-lo.

Un campionat immaculat per part de la nostra selecció els porte a jugar la final contra Gran Bretanya que no va poder amb el potencial del nostre equip.

Diversos jugadors que formen part de l’equip Nacional juguen en Astros de València com Edgar Rondón , Roibert Decena i Jorge Balboa van formar part d’aquest gran equipe campió d’Europa.

Tot el beisbol, sófbol i futbol americà Valencià aquesta d’enhorabona per aquest gran titule que segur ens ajudarà a tots.

Enhorabona campions


El mes de septiembre ha sido un gran mes para el béisbol Valenciano, dos clubes de nuestra federación se han proclamado campeones de España, además la selección nacional se ha proclamado campeona de Europa por segunda vez en nuestra historia.

Por orden cronológico el primer club en proclamarse campeón fue el equipo Astros de Valencia sub13 que realizo un campeonato de España sub13 impecable sin ceder ningún encuentro, demostrando un alto nivel de juego.

En la fase de grupos gano sus 3 partidos frente a Wolves, Irabia y Viladecans. Llegando así a jugar la semifinal del torneo frente a Viladecans Black, dicho partido fue un espectáculo para los amantes del béisbol que lo pudieron seguir en directo en el estadio de Sant boi como los que lo pudieron seguir por el streaming, una vez lograron la victoria con un ajustado 1-0 pasaron a la final del domingo que les enfrento a Hercules L´Hospitalet. En la Final Astros de Valencia mostro una vez más el buen nivel mostrado durante todo el torneo y logro alzarse con la copa de campeón después de ganar el partido por 10-2.

Alex Morales fue galardonado con el MVP del equipo, por su gran labor durante todo el torneo.

Mención especial al CBS Antorcha que va lograr la octava posición.

Yostin Sánchez fue galardonado con el MVP del equipo Antorcha, por su gran labor durante todo el torneo.

Después le llego el turno al CBS La Isla  que jugaba la fase final de la primera división nacional en Asturias buscando el ascenso a la SBL.

Durante la fase de grupos La Isla consiguió ganar en su primer partido a Junior, perder el segundo partido contra Five Valladolid y ganar el ultimo partido contra Benameji. Estos resultados hicieron que clasificarán como segundos de grupo para jugar la semifinal contra otro club Valenciano que participa en el campeonato Tigres de Gandía consiguiendo la victoria y clasificándose para la final.

En la final que se disputo en el estadio de la Universidad Laboral en Gijón, enfrento a los dos mejores equipos del campeonato Five Valladolid y CBS La Isla, un gran partido dominado por dos grandes pitchers que se decanto por acciones puntuales a favor de La Isla, el resultado final fue de Five Valladolid 1 CBS La Isla 2.

Mención especial para Tigres de Gandía que logro la medalla de bronce.

En el apartado de premios individuales Lowin Sacramento (Isla) consiguió el MVP del torneo, Alfonso Sanchez (Tigres) consiguió el Champion Bat y Champion potencia, Yulman Ribeiro (Isla) consiguió Mejor lanzador, Franco Sanchez (Isla) consiguió campeón de carreras anotadas y robadas y Arlen Cervantes campeón de carreras impulsadas.

Por ultimo y no menos importante le llego el turno a la selección nacional de conseguir el ansiado titulo de campeones de Europa después de muchos años en los que se ha trabajado duro para conseguirlo.

Un campeonato inmaculado por parte de nuestra selección les llevo a jugar la final contra Gran Bretaña que no pudo con el potencial de nuestro equipo.

Varios jugadores que forman parte del equipo Nacional juegan en Astros de Valencia como Edgar Rondón , Roibert Decena y Jorge Balboa formaron parte de este gran equipo campeón de Europa.

Todo el béisbol, sófbol y futbol americano Valenciano esta de enhorabuena por este gran titulo que seguro nos ayudará a todos.

Enhorabuena campeones.

federacion

Federación de Beisbol y Sofbol de la Comunidad Valenciana.