COPA D´EUROPA DE BEISBOL 2024.

La Copa d’Europa de Beisbol 2024 es celebrarà a la ciutat de València, Espanya. El torneig ha sigut adjudicat al Club de Beisbol Astros pel Comité Executiu de la WBSC Europe.

Programada per a la primera setmana completa de juny, la Copa d’Europa de Beisbol 2024 comptarà amb la participació de huit equips europeus de primer nivell, entre els quals s’inclouen 2 equips d’Espanya, 2 equips de França, 2 equips d’Àustria, 1 equip de Croàcia i 1 equip de Bèlgica, que competiran en el Camp Municipal del Riu Túria.

Un dels equips espanyols que participarà en la Copa d’Europa de Beisbol serà l’amfitrió CB Astros-València, com a Campió de la Competició de Copa («Copa del Rei») en 2023 a Espanya.

Juan García, President del Club Beisbol Astros-València ha declarat: «Com a president del nostre Club, ens sentim profundament honrats per haver sigut triats com a seu de la Copa d’Europa de Beisbol 2024. Farem tot el que siga a les nostres mans perquè este torneig siga un complet èxit i mereixedor de la confiança que la WBSC Europa ha depositat en nosaltres.»

El Camp Municipal del Riu Túria, situat en el cor de València, està preparat per a ser la seu perfecta de la Copa d’Europa de Beisbol 2024. El club ja va organitzar la Copa d’Europa de Beisbol en 2017.

Jesús Lisarri, President de la Real Federació Espanyola de Beisbol i Sófbol, va afegir: «Vull expressar el nostre agraïment per haver concedit al CB Astros València la seu de la Copa d’Europa de Beisbol. Ens comprometem al fet que l’esdeveniment es desenvolupe amb els estàndards organitzatius exigits. Tenim plena confiança en el CB Astros València, la Federació Valenciana i les institucions locals per a aconseguir un esdeveniment exitós.»

És essencial destacar que la Copa d’Europa de Beisbol, que es disputarà a València (Espanya), és l’antiga Copa de la Confederació Europea de Beisbol, la segona copa més prestigiosa d’Europa, després de la Copa de Campions d’Europa de Beisbol.El recent canvi de nomenclatura coincidix amb la revisió de la competició de clubs europeus de beisbol.

El país guanyador de la Copa d’Europa de Beisbol 2024 s’assegurarà una cobejada plaça en la Copa de Campions d’Europa de Beisbol 2025, sempre que l’equip participant complisca els requisits de la llicència. Per contra, els dos últims equips de la classificació s’enfrontaran al descens a les Copes de la Federació Europea de Beisbol de 2025.


La Copa de Europa de Béisbol 2024 se celebrará en la ciudad de Valencia, España. El torneo ha sido adjudicado al Club de Béisbol Astros por el Comité Ejecutivo de la WBSC Europe.

Programada para la primera semana completa de junio, la Copa de Europa de Béisbol 2024 contará con la participación de ocho equipos europeos de primer nivel, entre los que se incluyen 2 equipos de España, 2 equipos de Francia, 2 equipos de Austria, 1 equipo de Croacia y 1 equipo de Bélgica, que competirán en el campo del Astros Baseball Club.Uno de los equipos españoles que participará en la Copa de Europa de Béisbol será el anfitrión Astros-Valencia Baseball Club, como Campeón de la Competición de Copa («Copa del Rey») en 2023 en España.

Juan García, Presidente del Club Béisbol Astros Valencia ha declarado: «Como presidente de nuestro Club, nos sentimos profundamente honrados por haber sido elegidos como sede de la Copa de Europa de Béisbol 2024. Haremos todo lo que esté en nuestras manos para que este torneo sea un completo éxito y merecedor de la confianza que la WBSC Europa ha depositado en nosotros.»

El campo de béisbol del Astros Baseball Club, situado en el corazón de Valencia, está preparado para ser la sede perfecta de la Copa de Europa de Béisbol 2024. El club ya organizó la Copa de Europa de Béisbol en 2017.

Jesús Lisarri, Presidente de la Real Federación Española de Béisbol y Sófbol, añadió: «Quiero expresar nuestro agradecimiento por haber concedido al CB Astros Valencia la sede de la Copa de Europa de Béisbol. Nos comprometemos a que el evento se desarrolle con los estándares organizativos exigidos. Tenemos plena confianza en el CB Astros Valencia, la Federación Valenciana y las instituciones locales para lograr un evento exitoso.»

Es esencial destacar que la Copa de Europa de Béisbol, que se disputará en Valencia (España), es la antigua Copa de la Confederación Europea de Béisbol, la segunda copa más prestigiosa de Europa, tras la Copa de Campeones de Europa de Béisbol.El reciente cambio de nomenclatura coincide con la revisión de la competición de clubes europeos de béisbol.

El país ganador de la Copa de Europa de Béisbol 2024 se asegurará una codiciada plaza en la Copa de Campeones de Europa de Béisbol 2025, siempre que el equipo participante cumpla los requisitos de la licencia. Por el contrario, los dos últimos equipos de la clasificación se enfrentarán al descenso a las Copas de la Federación Europea de Béisbol de 2025.

federacion

Federación de Beisbol y Sofbol de la Comunidad Valenciana.