Campionat d’Espanya sub11

Des del dijous 12 d’octubre al diumenge 15 d’octubre de 2023 es disputa a Pamplona el campionat d’Espanya de beisbol sub11.

Van ser tres els clubs Valencians que van participar en este esdeveniment que va reunir un total de 21 equips de tot el panorama nacional, estos clubs van ser: CB ASTROS DE VALÈNCIA, CBS ANTORCHA DE VALÈNCIA i CBS LA ISLA DE VALÈNCIA. 

Amb un total de 60 partits en 4 camps este esdeveniment és sens dubte el més esperat pels amants del beisbol en les categories menors. Enguany es van viure partits molt igualats amb equips de molt de nivell que van donar un gran espectacle a  tots els assistents als estadis.

CBS ANTORCHA DE VALÈNCIA, va realitzar un gran campionat quedant en una meritòria quarta posició, Jaime Perez va ser guardonat amb l’MVP del seu club.

CB ASTROS DE VALÈNCIA, va concloure en 10 posició realitzant grans partits, Jose Santiago Meléndez va ser guardonat amb l’MVP del seu club.

CBS LA ISLA DE VALÈNCIA, va acabar el campionat en la posició 19, Asier Miguel Sanchez Va ser guardonat amb l’MVP del seu club.

L’equip campió va ser IRABIA de Pamplona després de guanyar en una ajustada final al CBS SANT BOI.


Desde el jueves 12 de octubre al domingo 15 de octubre de 2023 se disputo en Pamplona el campeonato de España de béisbol sub11.

Fueron tres los clubes Valencianos que participaron en este evento que reunió a un total de 21 equipos de todo el panorama nacional, estos clubes fueron: CB ASTROS DE VALENCIA, CBS ANTORCHA DE VALENCIA y CBS LA ISLA DE VALENCIA. 

Con un total de 60 partidos en 4 campos este evento es sin duda el más esperado por los amantes del béisbol en las categorías menores. Este año se vivieron partidos muy igualados con equipos de mucho nivel que dieron un gran espectáculo a  todos los asistentes a los estadios.

CBS ANTORCHA DE VALENCIA, realizó un gran campeonato quedando en una meritoria cuarta posición, Jaime Perez fue galardonado con el MVP de su club.

CB ASTROS DE VALENCIA, concluyó en 10 posición realizando grandes partidos, Jose Santiago Meléndez fue galardonado con el MVP de su club.

CBS LA ISLA DE VALENCIA, terminó el campeonato en la posición 19, Asier Miguel Sánchez Fue galardonado con el MVP de su club.

El equipo campeón fue IRABIA de Pamplona después de ganar en una ajustada final al CBS SANT BOI.

federacion

Federación de Beisbol y Sofbol de la Comunidad Valenciana.